ROMAISSA'S CHICKEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 125 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Romaissa's Chicken. Meer weten? Ontdek meer

29 sep 2022 om 13:13 Vriendelijk personeel me eten was heerlijk zal hier vaker bestellen echt aanrader top service
27 sep 2022 om 9:02 Amazing food, super fast delivery
25 sep 2022 om 12:02 Fantastic hot wings! First time ordering here and was impressed - thanks guys, will be ordering again soon!
23 sep 2022 om 10:44 De fumous burger is niet normaal lekker en hotwings ook. De bezorging is zo snel dat mijn eten lekker warm is. Tnx toppers
21 sep 2022 om 8:40 Na 1:30 en 3x te hebben gebeld was het eten er nogsteeds niet. Tijdens het bellen werd er verteld dat het 10 minuten duurde terwijl we het eten pas na 1:45 uur kregen. Slechte bezorgtijd en communicatie ook echt slecht!
16 sep 2022 om 6:47 Mensen geloof niet al de negatieve reviews. Ik ben Super tevreden met Romaissa's Chicken. Heel professioneel en aardig medewerkers en super snel service. Het eten was Heerlijk en warm. Wij hebben zeker van genoten xxx
12 sep 2022 om 10:43 Food wasnt delivered. Cant find the restaurant on google, so we cant call them.
9 sep 2022 om 22:25 Eten was heerlijk. De burger in combinatie met de twister fries waren top. Ondanks dat ze naar de ander kant van Amsterdam moesten toch warm bezorgd. Zeker vaker bestellen.
8 sep 2022 om 4:13 K ga niet liegen, altijd is het eten top!! Burger is zwz fire, sidesnacks ook! Cker aanrader!!!!
31 aug 2022 om 3:19 Perfect.
27 aug 2022 om 5:27 Lekkere burger en de twisterfiet zijn HEERLIJK. Eten is warm bezorgd. Lekker en betaalbaar voor deze tijd. Top. Zeker vaker hier bestellen...
27 aug 2022 om 4:21 Lekkere burger en hotwings snel bezorgd topp!!